Muligheder - sangskriverklubben

Go to content

Main menu:

Næste Arrangement? > Faste engagementer

Klubbens faste engagementer

CAFÉ VESTH: Her kan du efter aftale, kan præsentere dine kompositioner i Caféen, som har åbent hver fredag fra kl. 15:00 - 18:00  i månederne september , oktober, november, december samt i februar, marts, april & maj.Har du som medlem af Sangskriverklubben lyst til at optræde, behøver du blot at kontakte Peter Vesth og aftale hvilken fredag der passer bedst! (Vi har flere gange i forårssæsonen oplevet, at andre kunstnere (ud over Peter Vesth) har slået en smut forbi for også at give et par numre!)

I VESTHHUSETS PROGRAM: Spil Dansk Dagen, Singer Songwriters Evening  og Sangskrivernes Dag giver sangskriverklubbens medlemmer en unik mulighed for at præsentere sine sange for publikum.

 

OPVARMNING: Det vil også være muligt at fungere som "opvarmer" for de kunstnere, der besøger Vesthhuset. Det er naturligvis op til de enkelte kunstnere om de ønsker opvarmning, men vi vil fra initiativgruppens side gøre hvad vi kan for at skaffe sangskriverne denne unikke mulighed for at afprøve sig selv og sine sange foran et forventningsfuldt og  lyttende publikum..

ANDRE ARRANGEMENTER: Ud over ovennævnte muligheder, optræder sangskriverklubbens medlemmer ved diverse festivaller og events.

 
 
Back to content | Back to main menu