Pressebilleder - sangskriverklubben

Go to content

Main menu:

Foto

Klik på billedet
for at downloade!

Kort beskrivelse:

Sangskriverklubbens LOGO!


Cover fra SongWriter 2016 CD


Sangskriverklubben.dk
Her er et udsnit af klubbens medlemmer. Billedet er taget af Bent Nielsem ved vores ReleaseParty for SongWriter 2016 CD' en.


Anders Petersen har hele livet haft musikken som legeplads. Med Sangskriverklubben som katalysator er han indenfor de sidste 3 år begyndt at skrive egne sange, primært på dansk.Sangene er overraskende, finurlige og sætter ofte fokus på dagligdagens store– og små problemer
Mere information: http://crazyb.dk/anders


Dennis Speake er født og opvokset i England. Bosat i Danmark og dansk gift siden 1972. Som ung blev han især inspireret af Leonard Cohen og Ralph McTell.
Dennis har udgivet debut CD: ”Songs of Life and Love” i 2012. Her spiller han sammen med sønnen, Jacob. CD’en indeholder  hans egne sange. Når Dennis optræder, spiller han sine egne sange samt traditionelle engelske og irske folkesange.
https://www.youtube.com/results?search_query=dennis+speake


FAZE’N’MIR: Mir Bredberg Weber, sanger/ pianist og billedkunstner, er hjemvendt efter en længere årrække i USA. Henrik’Faze’Nybo, sanger/ guitarist, har i mange år været en aktiv del af den primært danske folk/blues scene. Den mandlige og kvindelige energi mødes i duoen FAZE’N’MIR. Duoen har høstet anerkendelse for dens indholdsrige og tankevækkende univers, der trækker på nordisk, såvel som amerikansk tonesprog. På denne udgivelse præsenterer FAZE’N’MIR et lyrisk udtryk, men mestrer også det mere pågående og blå.
Mere information: http://www.fazenmir.com - Facebook: FAZE’N’MIR

Eiki Ishizaki - Larsson kommer oprindeligt fra Tokyo, men har boet i Danmark siden 70’erne.  Eiki skaber sit helt eget fantastiske univers, når han synger og spiller.
Musikalsk indflydelse: The Beatles.

Mere information: https://da-dk.facebook.com/eiki.ishizaki


´Mit liv er musik´ må være en passende betegnelse for Henning Weisdorf, som både arbejds- og fritids-mæssigt er dedikeret til musikken; til dagligt som pædagogisk musiker, og i fritiden som troubadur både solo og med band. Desuden mangeårig sangskriver, som dog først de senere år har fundet vej til de danske scener og spillesteder med sine egne sange.
Mere information: http://www.guitarmand.dk


Per Fjord er sanger, sangskriver, forfatter og billedkunstner. Per har mange kasketter, ikke mindst inden for musikkens verden, hvor han har udgivet 8-9 soloalbums og leveret tekster og melodier til bl.a. en masse af Erik Grips udgivelser. Senest er det gamle hit ”I dag er landet vort” blevet genudgivet for anden gang.
Per optræder på ”SongWriter” sammen  sin spillekollega Jens Christiansen.
Mere information: http://www.perfjord.dk


Peter Vesth har optrådt på små og store tribuner i såvel ind– som udland igennem de sidste 45 år. Han har udgiver 45 albums, fortrinsvis med egne sange bl.a. Veras Vinterven, En hel flaske Rom, Bare fire Linier, I en lille Olivenlund, Sønder Boulavard og Skabadabadudiaj.
Efter mange år som kunstnerisk leder af Tivolis ViseVershus åbnede Peter i 2011 Vesthhuset som rummer ViseVershus, sangskriverklub, musikmuseum og Café.
Mere information: http://www.petervesth.dk


Siden 2004 har Ulla Lindstrøm rejst til Nashville hvert år, for at indspille sine egne sange.
Ulla har pt udgivet to CD'er med glade Country - Swing rytmer og positive, 'lommelivs tekster.  Ulla har desuden udgivet en dansk 'Tillykke CD'.

Mere information: http://www.ullali.com


Søren Westerholm har sunget og spillet fra midten af 60’erne med mit eget pigtrådsband. Da bandet stoppede, blev det folkemusikken, der var i centrum - men det var først i 2005, at han for alvor begyndte at skrive egne sange og viser.
Kompositionerne  giver stof til eftertanke og er ofte blevet brugt som et musikalsk indlæg i forskellige debatter på radio og tv. Viserne har en finurlig dybde og er lette at synge med på – men ikke altid lige nemme at få ud af hovedet igen.
Mere information: http://www.westerholm.dk

Tom Frederiksen er født i 1959 på Nørrebro, voksede op på Frederiksberg og har siden barneårene spillet musik. Han begyndte at spille guitar i 1970 hvor han fik min første guitar af Simon Spies, som et plaster på såret, fordi han fik tyfus på en rejse til Marokko. Siden hen lærte  Tom også at spille klaver.
Tom arbejder nu, som festmusiker og troubadour med den akustiske guitar som hovedinstrument.
Mere information: http://www.tomvom.dk


 
Back to content | Back to main menu